Nr oferty: StPr/25/0406Dodane przez: Regionalna Izba Obrachunkowa w Poznaniu
Warunki pracy i płacy | |
Miejsce pracy: | Aleje Jana Pawła II 23, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie |
: | - przeprowadzanie kontroli w jednostkach samorządu terytorialnego i innych podlegających kontroli podmiotach zgodnie z zasadami i trybem postępowania kontrolnego na terenie województwa wielkopolskiego - dokonywanie w sposób obiektywny ustaleń kontroli oraz rzetelne jej dokumentowanie - sporządzanie protokołu kontroli oraz projektu wystąpienia pokontrolnego - przygotowywanie projektu odpowiedzi na skierowane do Izby skargi i wnioski w zakresie przeprowadzonej kontroli - przygotowywanie projektów zawiadomień o naruszeniu dyscypliny finansów publicznych oraz projektów wniosków o ukaranie z tytułu naruszenia dyscypliny finansów publicznych - dokonywanie wstępnej oceny odpowiedzi na wystąpienie pokontrolne Szczegóły na stronie: https://bip.poznan.rio.gov.pl/kategorie/306-ogloszenia-o-naborze-w-tym-o-konkursach/artykuly/4197-prezes-regionalnej-izby-obrachunkowej-w-poznaniu-oglasza-nabor-do-pracy-na-stanowisko-inspektora-kontroli-w-zespole-zamiejscowym-w-lesznie?lang=PL |
Rodzaj umowy: | Umowa o pracę na czas określony |
Wymiar etatu: | 1 |
Zmianowość: | jedna zmiana |
Liczba godzin pracy w tygodniu: | 40 |
Data rozpoczęcia: | 01.07.2025 |
: | od 6 500 do 7 000 PLN |
System wynagradzania: | Czasowy ze stawką miesięczną |
Dane pracodawcy: | |
Pracodawca: | Regionalna Izba Obrachunkowa w Poznaniu |
Sposób aplikowania: | bezpośrednio do pracodawcy |
Adres: | Zielona 8, 61-851 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie |
Osoba do kontaktu: | |
Numer telefonu: | 61 85 95 710 |
E-mail: | |
Język aplikacji: | polski |
Wymagane dokumenty: | Oferta kandydata powinna zawierać: 1) CV 2) podpisaną zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji przeprowadzanej przez Regionalną Izbę Obrachunkową w Poznaniu ul. Zielona 8, 61-851 Poznań. (wzór treści zgody znajduje się w niniejszym |
Sposób kontaktu przekazania dokumentów: |